Zoekcriteria

Vacatures

Vacatures

Coördinator-Planner

Aantal uur: 32 - 40 uur
Standplaats: Oss

Als Coördinator/planner voer je planningswerkzaamheden uit. Je hebt veel contact met particulieren voor nieuwe klantaansluitingen op het gebied van glasvezel, zowel op de Nederlandse als Duitse markt.

Sales Manager – Duitstalige markt

Aantal uur: 32 - 40 uur
Standplaats: Hooge Mierde

Wij zijn op zoek naar een dynamische en actieve sales manager die weet te overtuigen. Jouw werkzaamheden bestaan uit het bezoeken van nieuwe en bestaande klanten in Duitstalige landen binnen Europa. Je verzorgt verkooppresentaties en breidt het klantenbestand verder uit. Enkele werkzaamheden voer je uit op het kantoor in Hooge Mierde, maar voornamelijk reis je veel naar het buitenland om je klanten te bezoeken.

Implementatie Consultant

Aantal uur: 32 - 40 uur
Standplaats: 's-Hertogenbosch

Ben jij dé IT professional met de juiste People skills en kwaliteiten en op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Depot Coördinator

Aantal uur: 32 - 40 uur
Standplaats: Waalwijk

Als Depot Coördinator ben jij verantwoordelijk voor onder andere planning, werkvoorbereiding, inkoop en voorraadbeheer. Onze opdrachtgever richt zich op de verhuur van koelinstallaties. Jij zorgt voor het dagelijkse proces van het retourneren van de installaties, dat reparaties tijdig uitgevoerd worden door monteurs en dat daarvoor alle benodigde onderdelen aanwezig zijn. Mocht er teveel werk zijn voor de monteurs draag jij zorg voor externe inhuur.

Geen passende vacature gevonden? Senior Junior gaat op zoek voor jou!

Senior Junior
Wolput 34
5251 CG Vlijmen
Senior Junior
088 33 99 750