Over Senior Junior

Senior Junior is niet zomaar een arbeidsbemiddelingsbureau. Het is hét punt waar werk en talent samenkomen. Onze kracht is onze persoonlijke aanpak. Wij zoeken altijd mensen die een stapje meer willen zetten. Als junior maakt je dat namelijk een senior op jouw niveau. En als senior blijf je met een leergierige houding altijd een beetje junior. Met die achterliggende gedachte hebben we ons bedrijf ook Senior Junior genoemd.

Betrouwbare partner

Senior Junior is sinds 2012 een betrouwbare partner voor werving & selectie, detachering, uitzenden, recruitment en werk- en leertrajecten. We kunnen je ook helpen aan een geschikte baan in Brabant of daarbuiten. Als enthousiast team zijn we trots op onze persoonsgerichte aanpak en kennis van zaken. Spreekt jou dit aan? Neem dan gerust contact met ons op.

Dit doen we voor jou als kandidaat

Voor jou als kandidaat zoeken we graag gericht naar een uitdagende baan. We gaan altijd voor de perfecte match. Hierdoor kun je vol vertrouwen je sollicitatieprocedure ingaan. Lukt het niet om direct een baan te vinden, dan blijven we vanuit onze database voor jou zoeken. Zo weten je zeker dat bij een goede vacature jij direct in beeld bent. Uiteraard doen we er alles aan dat je de baan vindt die bij jou past. Wij maken werk van jouw baan!

Dit kunnen werkgevers van ons verwachten

Voor jou als werkgever zoeken we de ideale kandidaat voor jouw openstaande vacature. Wij gaan altijd voor een oplossing op maat. We investeren graag in onze opdrachtgevers. Doordat we de bedrijven van onze opdrachtgevers goed kennen, kunnen zij vertrouwen op de perfecte match. Niet voor niets komen zij graag bij ons terug na een geslaagde bemiddeling.

Ook jij kunt bij ons terecht voor:

  • Detacheren
  • Recruitment
  • Uitzenden
  • Werving & Selectie
  • Werk & Leren

Branches

Senior Junior werkt voor alle branches. Wij brengen werk en talent samen, waardoor we bijzonder gewild zijn als arbeidsmakelaar in de industrie, zakelijke dienstverlening en zorg. Benieuwd naar wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op: 088 – 33 99 75 00. Senior Junior is lid van branchevereniging NBBU.