Ik zoek werk

Jij zoekt werk? Een uitdagende baan die jou op het lijf geschreven is? Schrijf je dan nu in als werkzoekende bij Senior Junior. We hebben de juiste vacatures en helpen je solliciteren.

Persoonlijke aanpak

Senior Junior is niet zomaar een arbeidsbemiddelingsbureau. Wij zijn hét punt waar werk en talent samenkomen. Onze kracht is onze persoonlijke aanpak. Wij zoeken altijd mensen die een stapje meer willen zetten. Ben jij werkzoekende en ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière? Dan is Senior Junior graag jouw arbeidsbemiddelaar. Voor gemotiveerde kandidaten gaan we gericht op zoek naar uitdagende banen.

Perfecte match

Senior Junior gaat altijd voor de perfecte match. Dat betekent dat we jou eerst willen leren kennen voordat we je aan een werkgever voorstellen. Datzelfde geldt voor de werkgevers. We kijken niet alleen naar de functie-eisen, maar zeker ook naar het persoonlijke aspect. Uiteindelijk levert dit het beste resultaat op en kun jij vol vertrouwen je sollicitatiegesprek in gaan.

Als eerste in beeld

Lukt het niet om direct een baan voor je te vinden? Dan blijven we vanuit onze database actief voor je zoeken. Zo weet je zeker dat bij een geschikte vacature jij als eerste in beeld komt. We doen er vervolgens alles aan om te zorgen dat je een passende baan vindt. Senior Junior maakt werk van jouw baan!

Werken en leren

Ga jij een beroepsbegeleidende leerweg (BBL) volgen? En kies je voor werken en leren tegelijkertijd? Dan helpt Senior Junior je graag bij het vinden van een leerwerkplek. Vier dagen per week werk je bij onze opdrachtgever en een dag per week volg je een mbo-opleiding. In een persoonlijk intakegesprek nemen we al jouw wensen en werkervaring op en zoeken hier een passend leerbedrijf bij.