Ik zoek personeel

U zoekt personeel? Tijdelijk of vast personeel? Of u zoekt iemand met specifieke kennis al dan niet voor een bepaalde periode? Dan helpt Senior Junior u graag. Wij zorgen voor een passende oplossing op maat. Dat betekent dat we uw bedrijf eerst graag leren kennen en daarna gaan kijken welke dienst of combinatie ervan het beste bij uw vraag past.

De diensten die Senior Junior aanbiedt zijn:

  • Detacheren
  • Recruitment
  • Uitzenden
  • Werving & Selectie
  • Werken & Leren

Detacheren

U wilt tijdelijk een projectmedewerker inhuren? Detachering is dan een goede oplossing. U leent in dit geval een medewerker van Senior Junior. Groot voordeel is dat u snel een compleet projectteam beschikbaar heeft. Wij ontzorgen uw bedrijf direct, waardoor u uw flexibiliteit behoudt. Senior Junior helpt u bovendien aan de beste professionals uit de markt. Zij nemen u niet alleen werk en zorg uit handen, ze zullen ook uitstekend matchen bij uw organisatie. Voor elke branche hebben we specialisten met een persoonlijkheid die bij u past.

Recruitment

Zoekt u een specialist in recruitment? Iemand die uw behoeften in kaart brengt en u een gedegen advies geeft over de stappen binnen het bemiddelingsproces? Dan bent u bij Senior Junior aan het juiste adres. Dankzij onze unieke aanpak bespaart u ook nog eens aanzienlijk op de wervingskosten. Wij kiezen altijd voor een persoonlijk aanpak op maat. Afhankelijk van uw wensen, stellen we een functieprofiel op, plaatsen we (online) advertenties, behandelen sollicitaties en ondersteunen we u in het selectieproces.

Uitzendkracht

U zoekt een uitzendkracht? Iemand die direct aan de slag kan en u helpt in uw behoefte aan tijdelijke medewerkers? Stop dan met zoeken. Senior Junior heeft een passende oplossing op maat. We zijn geen inloopvestiging of standaard uitzendbureau. Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak en ontzorgen u compleet. Een flexibele inzet van onze uitzendkrachten staat altijd voorop. Zo kunt u optimaal profiteren van onze dienstverlening.

Werving en selectie

U zoekt een werknemer met specifieke kwaliteiten? Maar deze lijkt voor u onvindbaar? Laat ons u dan bijstaan. Wij helpen u graag de ideale kandidaat vinden. Een werknemer die past binnen uw bedrijf en die voldoet aan de door u gestelde eisen, zodat deze direct bij u in dienst kan treden. We hebben niet alleen de juiste mensen in onze database, we weten ook welke paden te betreden om uw ideale werknemer te vinden. Een tevreden werkgever is ons ultieme doel.

Werken & Leren

Senior Junior helpt studenten in een BBL-opleiding aan leerwerkplekken. Zo kunnen zij werken en leren tegelijkertijd. Als u de behoefte heeft aan invulling van uw leerwerkplekken, dan helpen we u graag aan de juiste kandidaten. In een persoonlijk intakegesprek nemen we al uw wensen door en zoeken hier een geschikte kandidaat en opleiding bij.